رویکرد کیفری پیش نویس لایحه حمایت از حقوق خانواده

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۵ کد : ۳۲۴۸ اخبار
تعداد بازدید:۳۶۴
رویکرد کیفری پیش نویس لایحه حمایت از حقوق خانواده

نشست دانش افزایی گروه فقه و حقوق اسلامی با حضور اساتید، دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی و اعضای انجمن علمی فقه و حقوق خانواده  ایران با عنوان "رویکرد کیفری پیش نویس لایحه حمایت از حقوق خانواده" با ارائه دکتر لیلا سادات اسدی، مستشار قضایی اداره کل حقوقی قوه قضاییه و همچنین عضو هیئت مدیره انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران در روز چهارشنبه 13 اسفند ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست دکتر اسدی بحث ضمن طرح این سوال که چرا بر لایحه حمایت از خانواده اصلاح نوشته شد؟ به بیان خلاصه‌ای از روند تصویب قانون حمایت از خانواده  که سال‌ها تصویب آن به جهت برخورد با چالش‌های فراوان به درازا کشید و اینکه همه مردم به نوعی با این موضوع درگیر هستند بحث را شروع کردند.

 وی در همین راستا افزود: قانون حمایت از خانواده در اسفند ماه سال 1391 تصویب و از اردیبهشت ماه سال 1392 لازم الاجرا شد. همزمان باتصویب قانون حمایت از خانواده مهلت 3 ساله ای به قوه قضاییه جهت تشکیل دادگاه خانواده داده شد لکن قبل از اتمام مهلت 3 ساله با مشکلاتی که بر قوه قضاییه عارض بود با استیذان از مقام معظم رهبری درخواست زمان بیشتر جهت اجرای ماده 1 و 3 قانون حمایت از خانواده اخذ شد.

دکتر اسدی در ادامه با ذکر بعضی از مواردی که در قانون لایحه حمایت از حقوق خانواده هنوز به منصه اجرا نرسیده اند به پیش نویس لایحه حمایت از قانون خانواده اشاره کرد و توضیح داد: لایحه متشکل از 50 ماده است و از این تعداد 30 ماده اصلاحی و مواد باقی الحاقی هستند.

وی سپس افزود: تهیه پیش نویس نیز با مشورت‌ها و جلسات فراوانی با مسئولان مربوطه تهیه شده است. در ادامه نیز به محتوای لایحه پیش نویس از جمله ضرورت تسری دادگاه‌های خانواده به امور کیفری پرداخت و در پایان، اساتید حاضر در نشست به طرح سوالات خود در رابطه با مباحث مطروحه پرداختند. 


نظر شما :