الزامات فقهی تربیت جنسی کودکان بررسی شد

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۲ کد : ۳۲۱۰ اخبار
تعداد بازدید:۲۱۰

انجمن علمی فقه و حقوق خانواده به منظور تحقق تعاملات علمی با سایر دانشگاه‌ها و انجمن‌های فعال در سراسر کشور، اقدام به برگزاری نشستی علمی- تخصصی با عنوان " الزامات فقهی تربیت جنسی کودکان" به صورت مشترک با دانشگاه شهید مطهری نمود.

در این نشست که در روز سه شنبه 10 اردیبهشت در دانشگاه شهید مطهری برگزار شد، دکتر سید ابوالقاسم نقیبی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید مطهری و دکتر زهرا راستی، عضو هیات علمی دانشگاه امام‌صادق(ع) به ایراد سخنرانی پرداختند.

دکتر نقیبی ضمن بیان تعریفی از تربیت جنسی از منظر اسلامی، تئوری‌های دین اسلام را در مورد تربیت جنسی بر اساس آیات و روایات مطرح نمود.

وی در ادامه الگوی تربیت جنسی از نقطه تمیز تا نقطه بلوغ همراه با جهش در اداراکات و احساسات را الگوی صیانت از تمایلات دانست و بیان کرد: بعد از مرحله بلوغ به دلیل جهش در اداراکات و احساسات، دیگر بحث صیانت در اسلام مطرح نیست. لذا از بلوغ تا نقطه ازدواج از نظر اسلام، تئوری عفت‌ورزی مطرح است.

در ادامه دکتر راستی به وجه تمایزات تربیت جنسی با اخلاق جنسی و در نهایت آموزش جنسی پرداخت و در همین راستا محورهای اختلافی در موضوع تربیت جنسی را تبیین نمود.

وی این محورها را شامل محتوای تربیت جنسی، متولیان تربیت جنسی، چگونگی و قالب آموزش ایشان و علت عمده اختلافات را در محتوای تربیت جنسی بررسی کرد و به تشریح دیدگاه متضاد اسلام و سکولار مبادرت نمود.

دکتر راستی در پایان به توضیح مراحل تربیت جنسی در دین مبین اسلام بر اساس قرآن و سنت (روایات) پرداخت.

نظر شما :