وبینار ملی تحلیل چالش‌ های خانواده ایرانی و تبیین حمایت ‌ها در بحران کرونا

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۸ کد : ۳۳۲۹ اخبار
وبینار ملی تحلیل چالش‌ های خانواده ایرانی و تبیین حمایت ‌ها در بحران کرونا

وبینار ملی تحلیل چالش ‌های خانواده ایرانی و تبیین حمایت ‌ها در بحران کرونا در ۱۴ آبان ۱۳۹۹ توسط دانشگاه علامه طباطبائی و همکاری پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س) و کمک انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران برگزار شد.
این وبینار با سخنرانی ۴ نفر از اساتید دانشگاه در ۴ محور ذیل ارائه شد:
محور یکم: مسئله تامین نفقه در شرایط کرونایی
محمد روشن، استاد دانشگاه شهید بهشتی صحبت ‌های خود را با محور بحث نفقه در حوزه خانواده در شرایط کرونایی آغاز کردند.
محور دوم: اتحادی علیه خانواده‌های بی‌بضاعت
احمد حبیب ‌نژاد، عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بحث «فقر و کرونا، اتحادی علیه خانواده‌ های بی‌ بضاعت» به چالش خانواده ‌های ایرانی در مواجهه با کرونا ورود کرده و به این پرسش پاسخ داده که حاکمیت چگونه می ‌تواند اقدامات حمایتی را در این راستا انجام دهد؟
محور سوم: زیست مجازی خانواده‌ های ایرانی در دوران کرونا
علی جنادله، مدیر گروه زنان دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان سومین سخنران با یک رویکرد جامعه‌شناختی به زیست مجازی خانواده ‌های ایرانی در بحران کرونا پرداخت.
محور چهارم: حل اختلافات خانگی با الهیات

مریم سلگی، معاون پژوهشی و اجرایی پژوهکشده زنان دانشگاه الزهرا(س) از منظر الهیات به حل اختلافات خانوادگی در شرایط کرونایی پرداخت.

نظر شما :